#Vaccinatieschade Werkgevers , Overheid en Gevaccineerde burgers kijken weg voor de IDIOTE WAARHEID

Vaccinatieschade

Alles wordt in het werk gesteld om nu het Marburg virus de wereld in te schoppen en een nieuw vaccin om zo de vaccinatieschade en de vaccindoden te kunnen verklaren.

Maar maak u geen zorgen Onze telegram website http://t.me/onwijsoneerlijk kent inmiddels duidenden voorbeelden wereldwijd met vaccinatieschade. De enige oplossing is #Stopmettesten ook als de straks opnieuw valse PCR-testen op de markt komen die het Marburg virus moeten gaan aantonen. We kunnen maar een ding opmerken Neem Quercetine, Vitamine D3, zink en voldoende Vitamine C. Het is gewoon meer dan voldoende om zelfs als u ziek wordt met een griepje snel weer beter te zijn. 

Twitteraar vraagt volgers hoeveel mensen ze kennen die ziek zijn geworden na vaccinatie. Dit zijn de reacties
in Mens en Dier 7 oktober 2021 13:30 11

Twitter heeft geen antwoord op de vele reactie die binnen kwamen. De censuur op deze verhalen kan ook neergelegd worden bij #De Jonge, die als een bezeten psychopaat met tunnelvisie u allemaal de dood inwenst.

De Jonge moet gestopt worden ook gezien dat Zweden en Denemarken de Moderna vaccins voor jongeren verboden heeft. In een nieuw kabinet komt er een nog groter gevaar om de hoek kijken namelijk de Jan Paternotte want als deze man VwS onder zijn beheer krijgt zijn de rapen helemaal gaar.

FVD-voorman Thierry Baudet retweette een bericht van Emiel, die zijn volgers de volgende vraag voorlegde: “Hoeveel mensen kennen jullie in je omgeving die ziek zijn of ziek zijn geworden na vaccinatie?”

In enkele uren tijd hebben vele honderden mensen op het bericht gereageerd. Een greep uit de reacties. “Moeder van een vriendin van mij heeft neurologische verschijnselen en haar zusjes ineens hartklachten. Mijn tante heeft ook hartklachten na vaccinatie. Het is heel verontrustend. Een kennis overleden aan een hersenbloeding,” schrijft Chrissy.

Vaccinatieschade

“Twee personen overleden, één hersenbloeding, één met ernstige hoofdpijnklachten, één met stollingsproblemen (mijn moeder),” zegt Jastno.

Overleden ook goed?
Mary reageert: “Na vaccinatie één keer gezichtsverlamming, twee keer trombosebenen, één keer TIA en één keer hartklachten.”

“Overleden ook goed? Dan een buurman, 52 jaar, gezond, twee weken na de prik volkomen onverwacht een hartaanval,” zegt Winston.

“Vier buren overleden kort na de prik. De broer van een vriend ook overleden kort na de prik,” voegt Nicole toe.

Orakela zegt: “Eén keer overlijden, drie keer plotseling kanker, twee keer hartfalen.” Ben schrijft: “Buurman myocarditis.”

“Persoonlijk ken ik vijf met hartproblemen en één met stollingsproblemen, twee evenwichtsproblemen en twee sterfgevallen, allen binnen een paar maanden na volledige vaccinatie en boven 70 jaar,” twittert Wolfss.

Zo geniepig is dit vaccin
“Velen,” antwoordt Nelleke. “Zeker 10. Maar niemand kan het met zekerheid zeggen. Zo geniepig is dit vaccin.”

Anita: “Zeven. Bloedstolsels hersenen, Bell’s Palsy, auto-immuunreactie (ernstige huiduitslag), darminfectie, twee keer geheugenproblemen, benauwdheid, extreem moe.”

“Eén kennis: acute hartspierontsteking, drie miskramen, één kennis ontstoken lymfeklier, één trombose hersenen, één kennis fikse trombose in been (opengesprongen), buurman spontane jicht en vlekken op gezicht, klant overal netelroos, moeder idem, veel griepklachten na J&J,” zegt Es.

“Éen ontsteking hartspier (man, 35), één hartproblemen (man, 70), één menstruatieprobleem (vrouw, 39), één dubbele borstkanker (vrouw, 50),” twittert Happiness1103.

Voor leugenaar uitgemaakt
“Toch een heel aantal. Cliënt met tijdelijke blindheid na vax, moeder met ernstige trombose na één prik, oedeem en trombose bij diverse cliënten, blijvende vermoeidheid,” schrijft Ilse.

Sasje schrijft: “Neef, begin 30, kon na de spuit de trap niet meer op. Oom met hartproblemen op IC beland. Verschillenden in mijn omgeving sterk verouderd en klagen over ‘dat ze niet meer dezelfde zijn’ na de spuit. Ik ken er inmiddels meer die ziek zijn geworden van de spuit dan van corona.”

Ook klagen mensen dat ze voor leugenaar uitgemaakt worden omdat ze zeggen dat ze mensen kennen die vaccinatieschade hebben.

#Vaccinatieschade

Related posts

CATASTROFAAL mRNA:-vaccins veranderen uw genen door “retro-integratie”

apeldoorn.media@gmail.com

Hartekreet van Heidi Neckelmann “Mijn perfecte gezin is vernietigd door een vaccin”

apeldoorn.media@gmail.com

Vaccin-doden De KLOS! Schade door-voor-na toediening vaccin

apeldoorn.media@gmail.com

Leave a Comment