Image default

Hartekreet van Heidi Neckelmann “Mijn perfecte gezin is vernietigd door een vaccin”

Pfizer Vaccin: Een mooi leven, ons perfect gezin is vernietigd” Heidi Neckelmann

Een hartenkreet op Facebook van de vrouw van de arts in de VS die dood ging aan het vaccin Pfizer  gaat je eigenlijk door merg en been waarin ze een duidelijke waarschuwing geeft aan iedereen en ook eenieder vraagt om haar bericht te delen.

Bij  tweehonderdveertig Israëlische burgers kregen de diagnose van Covid-19 gesteld dagen nadat ze de Pfizer / BioNTech-prikken hadden gekregen, meldden lokale media.

Volgens gegevens van Channel 13 News bedroeg het aantal van degenen die ondanks vaccinatie Covid-19 kregen ongeveer 240 mensen.

De woorden van Heidi Neckelmann:

“Ik ben van mening dat mensen zich ervan bewust moeten zijn dat er bijwerkingen kunnen optreden, dat het niet voor iedereen goed is en in dit geval een mooi leven, ons perfect gezin heeft vernietigd en zo veel mensen in de gemeenschap heeft getroffen”.

Pfizer Vaccin

Het Pfizer / BioNTech-vaccin, waarop de Israëlische gezondheidsautoriteiten vertrouwen, bevat geen coronavirus en kan de ontvanger niet infecteren, zegt de leverancier. Maar de genetische code in het medicijn heeft tijd nodig om het immuunsysteem te trainen om de ziekte te herkennen en aan te vallen.

Het verloop van het door de VS gemaakte vaccin vereist twee schoten. Volgens de onderzoeken neemt de immuniteit tegen Covid-19 slechts acht tot tien dagen na de eerste injectie toe en bereikt uiteindelijk 50 procent.

Eigenlijk hoort de prik 28 dagen daarna te zijn. Naar de tweede prik wordt nu na 21 dagen na de eerste toegediend, terwijl de ‘verklaarde immuniteit van 95 procent’ pas een week daarna wordt bereikt.

Er is natuurlijk nog steeds een kans van vijf procent om geïnfecteerd te raken, zelfs als het vaccin zijn volle potentieel heeft.

Waarom zullen in drie maanden de eerste doden vallen door het vaccin

OOK OP RT.COM Overdosis vaccin? De Israëlische apotheker werd in het ziekenhuis opgenomen nadat hij per ongeluk VIER doses Covid-prik had gekregen

Israëlische nieuwsuitzendingen die de cijfers rapporteerden, drongen er bij het publiek op aan waakzaam te blijven en alle voorzorgsmaatregelen van Covid-19 grondig te volgen gedurende de maand nadat de eerste injectie van het vaccin is toegediend.

De Joodse staat voert momenteel een grootschalige vaccinatiecampagne, waarbij al meer dan een miljoen mensen of bijna 12 procent van de bevolking de Pfizer / BioNTech-prik kregen. Volgens Oxford University is dat de grootste hoeveelheid per hoofd van de bevolking ter wereld. De eerste fase van het programma is gericht op het immuniseren van medici en ouderen alvorens verder te gaan naar andere categorieën.

Ongeveer een op de duizend mensen heeft milde bijwerkingen gemeld na de injectie, waaronder zwakte, duizeligheid en koorts, evenals pijn, zwelling en roodheid op de plek waar de injectie werd gegeven. Slechts enkele tientallen van hen hadden medische aandacht nodig, zei het ministerie van Volksgezondheid.

Source: Honderden Israëli’s raken besmet met Covid-19 na het ontvangen van het Pfizer / BioNTech-vaccin – rapporten – RT World News

Pfizer Vaccin

Volg ons via het niet-gecensureerde platform vriendenplek HIER 
https://vriendenplek.nl/register?ref=DeZeWeekEU

We gebruiken het volgende: Vit D3 500 mg  1 x per dag.
Vit C 2 g / dag, zink 30 mg /1 x dag, NAC 600 mg x 2 / dag, Quercetine  1 x dag.

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/forzanieuws

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/dezeweekeu

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nieuwswereld

We laten zien en schrijven wat anders wordt verborgen of weggelaten.

Neckelmann

Related posts

#Vaccinatieschade Werkgevers , Overheid en Gevaccineerde burgers kijken weg voor de IDIOTE WAARHEID

apeldoorn.media@gmail.com

Vaccin-doden De KLOS! Schade door-voor-na toediening vaccin

apeldoorn.media@gmail.com

CATASTROFAAL mRNA:-vaccins veranderen uw genen door “retro-integratie”

apeldoorn.media@gmail.com

Leave a Comment