NOOIT meer een stof in mijn lijf waar ik nog een keer ziek van kan worden! KLAAR.

PANDEMIE! En wat zit er nu werkelijk in een VACCIN

Velen vragen zich af waarom ik zoveel werk maak om mensen op de hoogte te houden van dat wat er werkelijk gebeurt.

Psychose:  ” Een 1/2 uur na het slikken van een medicijn zat ik na de eerste psychose-aanval bij mijn arts, maar om daar te komen, duurde ongeveer een 1/2 uur, en was ik bezeten van achtervolgingswaanzin. Enkele  jaren geleden ben ik met dat BUT-medicijn in aanraking geweest Methylfenidaat en de arts die het destijds voorgeschreven heeft was stomverbaasd dat ik daar 2 psychoses aan over gehouden heb.

Nu wordt dus elke stof of wat ik eet eerst gecontroleerd en dat is dus met het vaccin net zo!.

Het vaccin komt er bij mij niet in.

Het vaccin Pfizer covid-19 vaccin BNT162b2 is door de EMA voorlopig goedgekeurd en heeft de naam Comirnaty gekregen.

Het rapport van de EMA met de onderbouwing daarvan is bij de EMA te downloaden. Daar is ook de bijsluiter van het vaccin te downloaden.

Uit die bijsluiter blijkt dat veel (nog) niet is onderzocht en dat het nooit vrij gegeven had mogen worden.

Onderstaande video en met dank aan Wochenblick.de. werd door YOUTUBE na drie minuten al verwijderd.

We hebben de video weten te onderscheppen en mocht ook dit verwijdert worden ga dan naar Vriendenplek.nl

In de bijsluiters- zorginstructies van het Pfizer/BioNTech ‘nano’ mRNA vaccin, wordt expliciet gewaarschuwd het vaccin niet aan kinderen onder de 16 jaar en zwangere vrouwen te geven:

‘Alvorens vaccineren moet zwangerschap worden uitgesloten.’

Alle ingrediënten van het vaccin op een lijst gezet en contact opgenomen met het gifcentrum

Na intro’s en dergelijke, vragen om te spreken met iemand met kennis van zaken is dit de essentie van dat gesprek.

Ik: Mijn vraag aan u is hoe worden deze ingrediënten gecategoriseerd? Als goedaardig of als vergif?(Ik heb een paar ingrediënten nagetrokken, formaldehyde, Tween 80, kwik, aluminium, fenoxyethanol, kaliumfosfaat, natriumfosfaat, sorbitol, etc.)Hij: Nou, dat is nogal een lijst… Maar ik moet makkelijk zeggen dat ze allemaal giftig zijn voor mensen. Gebruikt in meststoffen, pesticiden, etcetera. Om het hart te stoppen, om een dood lichaam te conserveren… Ze zijn bij ons geregistreerd in verschillende categorieën, maar vrij veel vergiften. Waarom?Ik: Als ik mijn kind opzettelijk en regelmatig zou injecteren met deze ingrediënten zou ik mijn dochter in gevaar brengen. Maar wat zou er wettelijk met mij gebeuren?Hij: Rare vraag. Maar je zou waarschijnlijk aangeklaagd worden voor criminele nalatigheid. Misschien met de bedoeling om te doden. Hoe dan ook, dit blijft kindermishandeling. Je kind zou van je afgenomen worden. Kent u iemand die dit zijn kind aandoet? Dit is crimineel…Ik: De Big Farma Industrie... Dit zijn de ingrediënten die gebruikt worden in vaccins. Met bindmiddelen om ervoor te zorgen dat het lichaam ze niet uitspoelt… Om het antilichaam niveau voor onbepaalde tijd hoog te houden…Hij: WAT?!Ik: Uw conclusie?De man was buiten zichzelf. Hij vroeg of ik hem al deze informatie wilde e-mailen. Hij wilde het delen met zijn volwassen kinderen die ouders zijn. Hij was ontzet en vond het vreselijk dat hij het niet wist.

Zijn kinderen zijn gevaccineerd en ze hebben allen gezondheidsproblemen.

~Bron:  Met dank aan en door Iris Figueroa en Wochenblick.de

INGREDIENTEN VAN VACCINS


 •  Grafeenoxyde 99,99% in HEXAVORM {waardoor de magnetische werking ontastaat}
  ◾️Betapropiolacton – Giftige chemische stof en carcinogeen. Kan dodelijk/permanent letsel veroorzaken na zeer korte blootstelling aan kleine hoeveelheden. Corrosieve chemische stof.
  ◾️Hexadecyltrimethylammoniumbromide – Kan schade veroorzaken aan de lever, het cardiovasculaire systeem en het centrale zenuwstelsel. Kan effecten op de voortplanting en geboorteafwijkingen veroorzaken.
 • ◾️Formaldehyde/Formalin – Zeer giftig systematisch gif en carcinogeen.
  ◾️Aluminiumhydroxide, aluminiumfosfaat en aluminiumzouten – Neurotoxine. Houdt risico in op langdurige hersenontsteking/zwelling, neurologische aandoeningen, auto-immuunziekte, Alzheimer, dementie en autisme. Het dringt de hersenen binnen waar het voor onbepaalde tijd blijft bestaan.
  ◾️Thimerosal (kwik) – Neurotoxine. Veroorzaakt celschade, vermindert de oxidatie-reductieactiviteit, celdegeneratie en celdood. In verband gebracht met neurologische aandoeningen, Alzheimer, dementie, en autisme.
  ◾️Polysorbaat 80 & 20 – Overschrijdt de bloed-hersenbarrière en draagt aluminium, thimerosal en virussen met zich mee; waardoor het de hersenen kan binnendringen.
  ◾️Glutaraldehyde – Giftige chemische stof die wordt gebruikt als ontsmettingsmiddel voor warmtegevoelige medische apparatuur.
  ◾️Foetaal runderserum – Geoogst uit foetussen van runderen (koeien) die bij drachtige koeien worden afgenomen voordat zij worden geslacht.
  ◾️Human Diploid Fibroblast Cells – geaborteerde foetale cellen. Vreemd DNA heeft de mogelijkheid tot interactie met ons eigen DNA.
  ◾️Afrikaanse groene apenniercellen – Kunnen het SV-40 kanker veroorzakende virus dragen dat al ongeveer 30 miljoen Amerikanen heeft besmet.
  ◾️Aceton – Kan schade aan nieren, lever en zenuwen veroorzaken.
  ◾️E.Coli – Ja, dat lees je goed.
  ◾️DNA van het varkenscircovirus type-1
  ◾️Humane embryonale longcelculturen (van geaborteerde foetussen)

Vaccins, Vaccins

Vaccins